Tilitoimisto monipuoliset palvelut - miten voimme olla avuksi?

Tilitoimisto BFT Österbergin tiimi palvelee asiakkaita monipuolisten taloushallinnon palveluiden myötä. Tilitoimisto palvelut soveltuvat erityisesti pienille ja keskisuuriille yrityksille, lisäksi palvelemme myös yksityishenkilöitä.

Tilitoimisto palveluita, joita tarjoamme ovat muun maussa:

 Kirjanpito

 Tilinpäätös

 Palkanlaskenta

 Myyntireskontra (laskutus)

Ostoreskontra

 Veroilmoitus

 Taloushallinnon konsultointi

Taloushallinnon neuvonta

 Sähköinen taloushallinto onnistuu meiltä sähköisillä taloushallinnon järjestelmillä, mm. AsterieTasku ja Netvisor

Sähköiset taloushallinnon järjestelmät helpottavat myös yrittäjän arkea, esimerkiksi kuitit ja dokumentit voi toimittaa helposti kirjanpitoon puhelimeen ladattavilla apeilla.

 Muut taloushallinnon palvelut hoituvat meiltä myös, niitä ovat esimerkiksi raportointi talousasioista, talousasioiden neuvontaa uusille yrittäjille, ulkoistettuna talousjohtana toimimista yrityksille sekä ilmoitukset viranomaisille. Tarvittaessa hoidamme myös yrityksellesi perinteisen paperisen kirjanpidon.


Tilitoimisto BFT Österberg on yksityinen ja monipuolinen palveleva tilitoimisto Sipoossa, joka on toiminut yli 25 vuotta. Asiakasyritysten palautteen mukaan he arvostavat erityisesti henkilökohtaista taloushallinnon asiantuntija-apua.


Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous taloushallinnon palveluista.

Ota yhteyttäAsiakasyrityksemme toimivat muun muassa seuraavilla aloilla: rakennus-, vene- ja kaupanala, konsultointi, vähittäiskauppa sekä palvelu- ja kuljetusala. Palvelemme mielellämme myös muilla aloilla toimivia yrityksiä.

Toimistomme sijaitsee muun muassa lähellä Helsinkiä ja Porvoota Sipoon Söderkullassa, asiakkaana voit sijaita missäpäin Suomea tahansa. 

Yhteystiedot


 
 
 
 
Posti
Puhelu
Kartta
Tietoja
LinkedIn