BFT Österbergin palveleva tiimi

Ove Österberg, Yrittäjä, kirjanpitäjä

Ove Österberg, Yrittäjä, kirjanpitäjä

Talousasioiden rautainen ammattilainen, jolla on kokemusta kaikista taloushallinnon osa-alueista yli 20 vuoden ajalta. Ovelta sujuu muun muassa kirjanpito, palkanlaskenta, tilinpäätös, raportointi, veroilmoitus sekä viranomaisilmoitukset. Ennen yrittäjäksi ryhtymistä Ove toimi vuosia kansainvälisen yrityksen controllerina. Ove on toiminut myös tilitoimistoissa kirjanpitäjänä sekä kansanopistossa vastaavana talousjohtajana.

Ove palvelee ilolla eri alojen yrityksiä . Tällä hetkellä asiakkaina on muun muassa kaupan-, rakennus-, palvelu- ja venealan yrityksiä. Asiakkaista suurin osa on tullut muiden asiakkaiden suositusten myötä. Ammattitaidon lisäksi Ovelta löytyy pilkettä silmäkulmasta sekä myös sitkeyttä selvittää kinkkisimmätkin talouden koukerot. Vapaa-ajalla Ove nauttii yhdessä perheensä kanssa mm. veneilystä, matkailusta sekä koiran kanssa ulkoilusta. Ove palvelee asiakkaita suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Oven tavoitat numerosta 040 733 2132.

Jaana Ylönen, toimistopäällikkö

Jaana Ylönen, toimistopäällikkö

Moniosaaja, kokemusta liike-elämästä mm. koulutus- ja tapahtuma-aloilta, joissa Jaana on toiminut monipuolisissa myyntitehtävissä. Jaana on tehnyt aina yhteistyötä eri kokoisten ja eri aloilla toimivien yritysten kanssa, joka on tuonut monipuolista ymmärrystä yritysten toiminnasta. Kaupallisen koulutuksen omaava Jaana on käyttänyt mm. Netvisorin sähköistä taloushallinnon järjestelmää jo aiemmissa työtehtävissa.

Jaana auttaa mielellään asiakkaita hoitaen heille muun muassa raportointia, tiliöintejä ja laskutusta. Jaana vastaa myös itsenäisesti toimiston rutiinien toimivuudesta, myynnin ja markkinoinnin kehittämisestä sekä uusista asiakkuuksista. Jaana tekee töitä hymy huulilla, huumoria unohtamatta. Vapaa-ajalla Jaana nauttii luonnossa liikkumisesta, valokuvauksesta sekä mökkeilystä. Jaana palvelee asiakkaita suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja tarvittaessa myös saksaksi. Jaanan tavoitat numerosta 041 318 9885.